Емили Ратайковски отваря още една глава в модната история на марката Jenny Fairy, представяйки за втори път най-горещите тенденции за сезона.

Моделът и Jenny Fairy разказват лятна приказка за блаженство в свободното време и най-новите тенденции. Супермодел представя най-модерните обувки и чанти, които ще се впишат идеално в атмосферата на летните курорти, а дори и по улиците на големите градове.

Фонът на най-новата колекция на марката е от супер модерни райета, любим избор на световните дизайнери за лято 2023.

Снимка: Пиар

Колекцията на Jenny Fairy изобилства от прозрачни елементи, които позволяват да разнообразявате с материали и текстури. 

Прозрачните елементи, които са се настанили достолепно на джапанки и сандали, ще блестят стилно под блясъка на лятното слънце.

Сладките мини чанти, изработени от плетени мъниста, обещават да бъдат истински must-have (задължителни) на предстоящия сезон.

Летните мотиви буквално разцъфтяват върху обувките и чантите на Jenny Fairy. Прекрасни цветя и пеперуди са представени на чанти тип багета и сандали на платформа. 

Лятната енергия блести и в живи цветове: изкусителен лайм, сладко бебешко синьо или пастелно розово са идеално допълнение към летните аутфити. Сладките мотиви са своеобразно намигване към най-големите тенденции от 2000-те, които отново ще завладеят сърцата на момичетата.