Моделът и актриса Емили Ратайковски проговори за интимния си живот в новия епизод на подкаста „Забраненият плод с Джулия Фокс и Ники Такеш“ и бе залята от критики в мрежата заради думите, че „опознава хората чрез секс“.

Напоследък моделката често бе забелязвана на срещи с различни мъже, а самата тя била огорчена, че папараците й пречат да ходи на срещи. Тя призна, че важна част от живота й е сексът, благодарение на който може да се отпусне.

"Сексът е като отдушник, той е израз на чувства. Харесва ми да го правя. Научаваш толкова много за хората в процеса. Това е просто лудост", откровеничи Ратайковски.

Тя се зарича да не крие всичко това от сина си Силвестър и ще му разказва за секса, когато порасне. Според нея разговорите с децата за секс трябва да са открити.

Думите на Емили предизвикаха смесена реакция сред читателите - някои я критикуваха, а някои й се присмиваха. „Емили, харесваш ли този човек?“.

По-рано Емили каза в дълго интервю, че е напуснала киното, защото в Холивуд я виждат само като красива жена, без да обръщат внимание на актьорския й талант. Също по-рано Ратаковски беше в центъра на вниманието, след като бившият й съпруг Себастиан Биър-МакКлард беше обвинен в склоняване на непълнолетни момичета за секс, а също е принуждавал момиче да прави секс срещу роли във филм. Самата Ратайковски каза, че тези обвинения не са я изненадали.

Снимка: Getty Images

След развода със съпруга си миналия септември Ратаковски често обсъжда във връзка с нови романи: кратки връзки с Пийт Дейвидсън, комика Ерик Андре и други. По-рано тя беше снимана да се целува с Хари Стайлс, който наскоро се раздели с Оливия Уайлд. Самата актриса, която беше приятелка с Ратайковски, според вътрешни лица, смяташе това за предателство, пише още БГНЕС.