С всеки изминал ден продължават да излизат все повече кадри от снимачната площадка на продължението на култовия сериал „Сексът и градът“. Най-новите показват Кари Брадшоу по улиците на Ню Йорк в рокля от американския бранд за бърза мода Forever 21.

На снимките се вижда как звездата Сара Джесика Паркър заснема сцена, облечена с рокля в бохо стил, под която носи светлосиня ленена риза с дълъг ръкав. Аксесоарите, с които е съчетан аутфитът, са чифт блестящи токчета на платформа от “Тери дьо Хавиллeнд” („Terry de Havilland“) и чанта от съвместната колекция на Gucci и Balenciaga.

Стилът на Кари Брадшоу е известен с това, че тя носи дръзки и пищни дрехи от висшата мода. Фактът, че е заснета да носи рокля от бранд за бърза мода (евтини дрехи, които издържат около 30 пранета и бързо се озовават на бунището - бел.ред.), определено раздвои и не се хареса на повечето от феновете на сериала, които с нетъпрение очакват новите епизоди от продължението на сериала.

Повечето от тях са скептични относно решенията на новата стилистка на сериала Моли Роджърс. Според критиците във времена, в които светът започва да преосмисля купуването на бърза мода, е недопустимо модна икона като Кари Брадшоу да избере да носи такъв тип дрехи.

Някои обаче се обърнаха към социалните медии, за да се противопоставят на масите и да аплодират това решение на Моли Роджърс да облече Кари Брадшоу в дреха, която е широко достъпна за публиката.

Облеклото в сериалите и филмите е метод за характеризиране на героите, а в „Сексът и градът“ уникалният стил на Кари Брадшоу е въплъщение на типа човек, който тя иска да бъде. Патриша Фийлд, стилистката на оригиналния сериал от 2004 година, твърди, че се е опитвала да избегне закупуването на артикули от популярни магазини, за да не може марката да бъде разпозната от зрителите.

Изглежда, че новите стилисти не са толкова загрижени за това, тъй като Forever 21 е марка, която е известна със своите модни предложения на много ниски цени и е критикувана за въздействието си върху околната среда.