Дизайнерката на модния бранд „Алегра“ – Радостина Илиева, направи фотосесия с най-новата си колекция “Adorable” за 2022 г., която включва както булчински, така и официални облекла.

Снимка: Боби Решовски

„За колекция “Adorable“ се вдъхнових от магията, наречена любов, от чистотата и искреността в отношенията между двама влюбени. Предложенията включват разнообразни стилове рокли и могат да бъдат адаптирани към всяко събитие. Моята последна колекция е предназначена за модерните и класическите, но и за романтичните и смелите представители на нежния пол“ – споделя Радостина Илиева.

Снимка: Боби Решовски

Облеклата варират от традиционни аутфити в стил „принцеса“ до разновидности на линии русалка. Акцентът е женствеността, която се подчертава от оголените рамене, „падналата яка“ и феерия от пеплуми и естествени щраусови пера. Предлагат се и рокли с колан в талията, който е изработен от кристали в цвят платина.

Снимка: Боби Решовски

Роклите са подходящи за абитуриентки, булки, както и за всякакви по-официални събития. При изработката на новите предложения са използвани красива коприна, тюл, френска дантела и органза. Също така присъстват ръчни инкрустации и естествени пера. Отличителен белег в тази колекция е блясъкът в материите, раздвижените детайли и множество кристали.

Снимка: Боби Решовски

Доминират нежните и фини цветове. В официалната част на колекцията аутфитите се срещат в дръзко червено и агресивно черно, преминавайки към по-приглушени и ненатрапчиви нюанси на опушено лилаво, небесно синьо, пудра и пепелно розово. При булчинските рокли, освен основния млечнобял цвят, дизайнерката е включила розов кварц и нюд нюанс.

Снимка: Боби Решовски

Модели: Радина Филипова и Стефани Карова – агенция VIP FASHION GROUP
Прически: Кина Кудева
Грим: Виктория Лазарова
Фотограф: Боби Решовски

Още снимки можете да видите в галерията горе.