Червеният килим често посреща световните знаменитости в блестящи визии. Някои от известните лица залагат на изчистени и елегантни тоалети, а други предпочитат по-провокативни и дръзки визии.

Ето кои са лицата, които стъпиха на червения килим по-смело:

Риана

Снимка: Getty Images

Певицата присъства на „Мет Гала“ 2023 в чест на „Карл Лагерфелд: A Line Of Beauty“ в Музея на изкуствата „Метрополитън“ в Ню Йорк. Тя беше в бяла рокля с огромен шлейф, който се стелеше по земята. На гърба си носеше огромни бели рози.

Александра Богданска

Снимка: Getty Images

Тоалетът на Алекс по време на кинофестивала във Венеция бе дело на бранд от Асеновград - Pembe Kenan. Роклята й беше в модерния цвят nude, като цялата бе обсипан с камъни. Безупречното тяло на модела не остана незабелязано. В своя статия американското модно списание Evie я е обявила а за една от най-добре облечените на филмовия фестивал, наред с идола й от детството Бианка Балти и… Джордж Клуни и съпругата му Амал.

Джанел Моне

Снимка: Getty Images

Номинираната за награда „Грами“ певица Джанел Моне стана музикант на годината като небинарна личност. „За мен е голяма чест да съм тук като небинарен човек. Толкова е важно да продължим да имаме различни гласове в залата и да продължаваме да показваме хора извън двата пола“, каза тя пред Би Би Си.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Тя беше сред най-забележителните на събитието „Мет Гала“ през 2023 г. Лопес заложи на дълга до земята рокля с дълъг черен шлейф. В горната си част роклята беше доста провокативна, като закриваше само гърдите й. За повече драматизъм избра и черна воалетка. 

Дожа Кат

Снимка: Getty Images

Подобно на прозвището си, жената котка посети „Мет Гала“ с костюм на котка. Интересното беше, че тя заложи и на грим, който наподобяваше котешка муцуна с уши и страхотен диамант като бижу на челото.

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

На наградите „Оскар“ тя се появи облечена в черна рокля на Версаче, за която всички продължават да говорят. Дантелата, която покриваше дълбоко изрязания гръб не успяваше да прикрие достатъчно одбре апетитните й задни части. А феновете не оставиха този детайл незабелязан. Диамантено колие, ярко червени устни и опушен грим - така Лейди Гага допълни визията си. 

Кендъл Дженър

Снимка: Getty Images

Всички на „Мет Гала“ със сигурност забеляза Кайли Дженър. При това не само заради отличителните й дълги крака. На тях Дженър бе обула високи блестящи обувки с огромни платформи. Ръкавите на тоалета й също бяха с огромни размери. А там където е дупето й... е, там нямаше много материал. 

Джейми Лий Къртис

Снимка: Getty Images

Актрисата се появи с рокля по тялото в цвят шампанско на церемонията за наградите „Оскар“. На 65 години Джейми Лий Къртис очарова всички с прекрасната си визия.