Испанската кралица Летисия е диктатор. Но в най-добрия смисъл - моден диктатор. Това, което избира да носи за новия сезон, винаги се превръща в тотален хит.

Тя винаги е била еталон за стил и елегантност. Летисия Ортис е вдъхновение за милиони жени по света заради дрехите, които избира за официални събития, но и за ежедневните си срещи. 

Пролетта също очаква нейния избор. Кралица Латисия се появи на събитие във Ваядолид, Испания, с тесни панталони тип „цигара“ на Hugo Boss и дълго сако от туид на Massimo Dutti. За завършек на тоалета тя бе избрала обувки със среден по височина, дебел ток на марката Inditex.

Ако кажем, че Летисия Ортис в тесни панталони, е повече от всякога кралица - изобщо няма да сгрешим.

Снимка: Getty Images

Вижте най-атрактивните визии испанската кралица в Галерията. 

Да поддържаш елегантност с тесни панталони е много по-трудно, отколкото да го правиш с рокля с пайети. Но тя го умее. 

Избраният панталон изглежда еластичен, което го доближава до естетиката на клина. Тя и само тя може да се извае този функционален външен вид.

Преди седмица кралицата блесна в много красива официална рокля на друга испанска марка Cortana.

 

Роклята е дълга, но с цепка до коляното отпред, с деликатна драпировка, подсилена от неправилно боядисаната сива коприна, която показва мекотата на материята.

Снимка: Getty Images

Вижте най-атрактивните визии испанската кралица в Галерията. 

Кралицата идеално съчета роклята с клъч Arco на Nina Ricci със златисти вложки и черни кожени обувки Prada. И накрая, за пълен разкош - кичурите, събрани в подредена прическа , която подчертава лицето, озарено от лек опушен грим на очите, за да засили погледа.

Обеците тип полилей създаваха допълнителна светлина на лицето й. Те са и последните детайли, с които кралицата направи този тоалет изключително изискан.

Преди няколко седмици Летисия бе избрала стилен тъмнозелен костюм, съчетан с кремава риза.

Снимка: Getty Images

Неотдавна дизайнерите бяха определиха именно зеления цвят, като цвят на 2023 г.

Вижте най-атрактивните визии испанската кралица в Галерията. 

С панталон или с рокля ви харесва повече?