Испанската кралица Летисия (49) се появи вчера в мадридския офис на UNICEF с еспадрили и рокля с навити ръкави на испанския бранд Dándara.

Снимка: Getty Images

Любопитното в случая е, че само преди месец 16-годишната й дъщеря Леонор посети театрално представление със същата рокля.

Кралското семейство с двете си дъщери Леонор и София
Снимка: Getty Images

Не е ясно дали роклята е една и съща или майка и дъщеря са си купили две бройки, но е факт, че дрехата е съвсем достъпна с цената си от 40 долара.

Снимка: Getty Images

Кралица Летисия често носи по няколко пъти свои дрехи, а понякога облича и дрехи, принадлежали на нейната свекърва кралица София. В началото на 2022 г. тя бе с тоалет на Valentino, носен от кралица в София по време на визитата й в Германия през 1977 г. Снимки можете да видите тук:

През месец май Летисия присъства на церемонията за връчване на наградите Premio Reina Letizia. Безспорно най-забавният момент от церемонията бе, когато се оказа, че кралицата и една от наградените – професорът по право Инмакулада Тесон, са с еднакви черно-бели рокли на Mango. Разликата бе единствено в детайла, че кралицата бе с диамантени обеци на Chanel. Вижте снимките тук:

 Повече за принцеса Леонор и колежа, в който учи, можете да научите тук: