Актрисата Катрин Зита-Джоунс пусна на пазара собствена колекция веган обувки, като марката й Casa Zeta-Jones си сътрудничи с Butterfly Twists.Снимките на 50-годишната актриса, която промотира собствените си модели обувки, са заснети на двора в дома й. Самата актриса определя моделите като „удобни и ежедневни“ и наистина всички обувки от колекцията са на равна подметка или загатват съвсем леко точке, съчетавайки удобство и дизайн за ежедневието.

Съпругата на холивудския актьор Майкъл Дъглас, която съвсем скоро пусна на пазара и собствена линия продукти за разкрасяване, споделя как се зародила идеята за обувките и как е избрала с кой бранд да работи:

„Имах ужасни рани от чифт обувки и просто не можех да продължа напред, а бях на летището – буквално почти плаках, докато вървях. И така видях този магазин на Butterfly Twists и си купих чифт обувки от там. Когато стартирах проекта за обувки, си казах „С кого искам да работя по него? Какви обувки обичам?“ Исках нещо за жени като мен – със забързано ежедневие, шофиращи, разхождащи кучето, пазаруващи и работещи. Тогава се сетих за Butterfly Twists.“

За самите обувки Катрин гордо обяснява предимствата им, като най-важното от тях е техният размер и гъвкавост.

„Те са веган, супер удобни и могат да бъдат сгънати, така че да се поберат в дамската ви чанта."

50-годишната звезда от „Маската на Зоро“ споделя още, че намерението й не е да слага името си на всевъзможни продукти, за да печели пари.

„Искам да дам това, което творя на своите клиенти като продължение на мен самата, но да бъде достъпно, за всяка жена.“