Законово заедно от ноември 2000 година, на 25 септeмwри Катрин Зита Джоун и съпругът й Майкъл Дъглас празнуват своите рождени дни. Тя става на 50, то – на 75. Запознават се, когато той е на 53, а тя на 28.

Снимка: Getty Images

Въпреки че и досега не си спомня за какво е говорел той на първата им среща, Kатрин бързо е омагьосана от чара на актьора.

Синът им се ражда на 8 август 2000 г. двамата все още не са сключили брак. Но това се случва съвсем малко по-късно.Три години след сватбата им, на която тя е в рокля на Кристиан Лакроа, се ражда и второто им дете – Карис.

Снимка: Getty Images

Катрин и Майкъл споделят обща страст към голфа и тениса. На официални събития винаги са заедно.

Снимка: Getty Images

И не на последно място Катрин често демонстрира привързаността си и към дълголетния баща на Майкъл – Кърк Дъглас. Когато той е на 101 години и тримата заедно откриват звездата на Майкъл, дадена му на Алеята на славата по повод 50 години на сцената.

Снимка: Getty Images

През дългия си семеен живот двамата минават през много катаклизми. те имат отворен брак и си дават много свобода. Именно на това според Катрин се дължи любовта им, която и двамата твърдят, че продължава и до днес. Преди 5 години двойката се раздели за известно време. Майкъл посещаваше официални събития сам, като дори беше свалил халката си. 

На 50 години Катрин просто сияе. Не можем да не й го признаем!

Снимка: Getty Images

На 75 години Майкъл Дъглас отдавна не е само синът на Кърк Дъглас. Във филмографията му присъстват над 30 филма, а кино наградите му включват два Оскара и четири Златни глобуса.  

Снимка: Getty Images