.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Запознайте се с Карис Зита Дъглас, 14-годишната дъщеря на Катрин Зита-Джоунс

Евгений Милов | преди 14 седмици
Instagra/carys zeta
Снимка: Instagra/carys zeta
Красива като майка си

Запознайте се с 14-годишната Карис Зита Дъглас, която е като близначка на майка си - холивудската звезда Катрин Зита Джоунс. 

Двете се появиха заедно на модното шоуто "Alta Moda" на "Dolce & Gabbana" в Ню Йорк, като привлякоха погледите на всички в неделната вечер.

По-късно този месец Карис Зита Дъглас навършва 15, но до 20 април дъщерята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас е официално на 14 години.

Въпреки това, Карис вече поразително прилича на майка си, независимо възрастовата разлика от 34 години между тях, а хванати за ръце, двете изглеждат като същински близначки (с изключение на облеклото си, разбира се).

Карис е заложила на доста по-младежки тоалет от модния бранд, докато 48-годишната актриса - на елегантна черна рокля. Вижте повече от следващите снимки в Инстаграм.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?