Дизайнерът Едис Пала е в „окото на бурята” - „Сървайвър”, готов да влезе в най-голямото предизвикателство в живота си. Ексклузивната колекция на Едис Пала ще е на разположение в официалния му сайт на 18 февруари от 18.00 часа, т.е. два часа преди старта на „Сървайвър” – великата игра, която тръгва в ефира на bTV.

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението Survivor ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир. Водещ на предаването е мъжът, чийто живот в последните години е белязан от емоцията Survivor –  носителят на титлата „Последният оцелял“ от сезон 5 - Ваня Джаферович

„ХОХО” е името на модната линия, което идва от емотикона „целувки и прегръдки”.

Актуалната мода на Пала е вдъхновена от драмите при тийнейджърите, като засяга и темата за разглезените богаташки деца, както и зависимостите сред тях. Дрехите на дизайнера са с авторски десени, аксесоарите също са в темата.

На 23 февруари бранда „Edis Pala” ще празнува и седмия си рожден ден, но без основателя си, който по това време ще посреща екстремните ситуации в „Сървайвър”.

От екипа му обаче са предвидили изненади за почитателите на стила на марката.

И докато Едис Пала вече е в изолацията на екстремното риалити, неговият личен профил в Инстаграм също се оказа в „черна дупка” от седмици. Профилът му беше заключен по време на подготовката му за риалитито, а това изненада последователите му.

И за тези, които за първи път срещат марката „Edis Pala”, ще поясним, че създателят й е дизайнер от балкански произход.

Марката му за дрехи стартира през 2016 г. с колекцията „Game Madness” и ревю с модели от пет националности. На ревюто в хотел „Маринела” присъстват над 300 гости, сред които и известни личности. Следва колекцията „Frozen Passion”, която е представена на ревю в Софийска градска художествена галерия.

„Върнете казармата” е третата провокативна колекция на Пала. Следват няколко по-малки - „капсулни” колекции.

На следващ етап той заминава за Милано и се завръща с колекцията „Revolution Z”, като за пръв път представя и дамско, освен мъжко облекло в нея. Лице на колекцията е моделът и актриса Диляна Попова.

„Bold & Pure” е колекция, чието лице е гимнастичката ни Ели Бинева. А последните си модни фантазии, претворени в дрехи, дизайнерът озаглави „DRAMA” и леко скандализира публиката с провокативни снимки на актьорите Койна Русева и Петър Дочев, които се оказаха лица на колекцията му.