Пролет е и всички се стараем да се обличаме по-весело и цветно, за да ни е шарено на душата и да забравим поне за миг за съпътстващите ни проблеми. Херцогинята на Кеймбридж вероятно също усеща нужда да се чувства позитивно и го показва с разнообразния гардероб, който подбира в последните седмици. Разбира се, това е гардероб, който е съобразен със ситуацията, в която се намира Великобритания, а и начина по който Кейт и Уилям изпълняват задълженията си като кралски особи.

Кейт, Уилям и трите им деца пракарват времето в извънградския си дом Анмър Хол в Норфолк. От там херцозите на Кеймбридж продължават своята работа в полза на обществото, като много често записват окуражаващи обръщения към медицинските работници или се включват на живо, за да разговарят с тях. В тази връзка Кейт подбира по-ежедневни и не толкова официални тоалети, защото не й се налага да присъства на събития на живо. Това често са пуловери и рокли, които на пръв поглед са подбрани напълно случайно, но зад избора им се крие много по-дълбок замисъл.

Подобно на много деца по света, които рисуват дъги с послание „Всичко ще се оправи“, Кейт всъщност изрази своята подкрепа, съпричастност и благодарност към медицинските сестри и работници като съчетанието от всичките й тоалети образува дъга, благодарение на разнообразните цветове, които херцогинята е подбирала.

Снимка: instagram.com/kensingtonroyal

Своята съпричастност към работата на медицинските работници засвидетелства и малкият принц Луи на втория си рожден ден под формата на картичка, която той беше направил с помощта на Кейт.