Най-малкото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън днес навършва 2 години. И този път традицията беше спазена и от двореца Кенсингтън публикуваха нови снимки на Луи. Както всички фотоси, с които се отбелязват рождените дни на децата на херцозите на Кеймбридж, и тези няколко цветни и красиви портрета на младия Луи са правени лично от Катрин. Както се казва в поста в Инстаграм – те са заснети през април, така че са съвсем пресни.

Новите снимки на принца обаче имат малко по-специално значение. На тях той позира след арт занимание с бои, от които резултатът е нацапани ръце. По примера на много деца не само във Великобритания, Луи е направил своя картичка с отпечатък от ръката си в цветовете на дъгата, изразявайки подкрепата си към здравните работници и всички, които се борят на първа линия с коронавируса.

„Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са щастливи да споделят нови фотографии за предстоящия утре рожден ден на принц Луи утре“, се казва в изявлението, публикувано в Инстаграм.

Както знаем в момента 5-членното кралско семейство се е изолирало в извънградската си резиденция Анмър Хол в Нерфолк, където са направени и снимките. Другият месец още едно от децата на Кейт и Уилям има рожден ден – сладката принцеса Шарлот, която навършва 5 години.