Трябва да признаем, че британската кралица Елизабет Втора се подчинява и следва много остарели обичаи и дворцови етикети, но стане ли дума за гардероба й, тя е много по-смела в избора си от всяка средностатистическа жена на средна възраст. Разглеждайки галерията, която направихме, можем да я наречем, без да е пресилено, кралицата на цветовете. В гардероба й няма цвят, който да не присъства – от тюркоазено до лила, от слънчогледовожълто до наситенорозово.

Прави впечатление, че британската кралица обича да експериментира с цветовете, но що се отнася до модела на обличане – той се повтаря всеки път. Рокля на цветя, палто в ярък цвят, шапка с флорален акцент, любимите бижута са й перлите и никога не излиза без брошка.

Снимка: Getty Images

25 декември 2017 г. - в това оранжево палто Елизабет Втора посещава коледната служба в църквата "Света Мария Магдалена".

Снимка: Getty Images

14 юни 2016 г. - Жълтото е изборът, който британският монарх прави за традиционните ежегодни конни надбягвания, които се провеждат всяка година през юни месец.

Снимка: Getty Images

4 февруари 2016 г. - кралицата посещава болница в Хилингтън, Англия и се среща с пациенти и персонал.

Разгледайте останалите тоалетите, които подбрахме, в нашата цветна галерия, посветена на Елизабет Втора.