Горещо е, или пък вали – това лято определено е лудо! И ни е все по-трудно да се обличаме релевантно на времето. Още повече ако трябва да сме в офиса. Затова и въпросът какво да облека сутрин, така че да се чувствам добре в него през целия ден, но и да е добре, ако след работа ида на коктейл с приятели е доста актуален. Избирайки различни примери за подражание, ще ни бъде най-лесно. Защото има много добри аутфити, идеи, вихрещо се модно въображение, които можем просто да следваме.

Широки панталони, копринени блузи, черни поли с миди дължина, якета с мъжки кройки – това с аосновни дрехи, с които може да създадете различни тоалети, в зависимост от последвалите комбинации

Черна пола с миди дължина и бяла риза

Дуото светло отгоре и тъмно долу е винаги добре работещ. Вместо строгата пола тип молив за лятото изберете малко по-свободна кройка със средна дължина. Комбинирайте с риза без ръкави. Вечер може да допълните тоалета с големи обеци в ярки цветове и това да бъде акцентът ви за парти.  

Бяло сако

Още нещо с бял цвят, което може да носите и в офиса и след работно време. Основното правило тук: сакото трябва да е двуредово или малко по-дълго. За контраст – носете го с черна пола. Така ще бъде най-ефектно.

Снимка: getty

Цветен лек дъждобран

Дъждобранът от тънка материя може да се носи не само когато вали. Има толкова тънки дрешки, че може да ги сгънете и да се поберат в шепа. След работа може да го наметнете и ако ви захладнее. Цветните, леки дъждобрани може да се съчетаят с всяка офисна дреха.

Черни панталони и кафяво сако

Приятна алтернатива на класическия дует черно и бяло, но в топли карамелени отенъци. Идеалното съчетание – oversize сако, и панталони с дължина над глезена.

Снимка: getty

Гащеризон

Гащеризоните това лято са горещи. Не защото ще ни е топло с тях, а защото са наистина hot тренд. Изберете вариант в неутрален цвят и допълнете с класически сандали на среден ток. Ако ви е топло, спокойно може да навиете ръкавите или крачолите.