Една от най-чаканите и най-големи вечери в музикалния календар е връчването на европейските музикални награди на MTV, която се състоя в неделя, 3 ноември, в испанския град Севиля. Изненадата на вечерта се оказа звездната двойка Кристиано Роналдо и приятелката му Джорджина Родригес, които преминаха по червения килим, създавайки истински фурор. Португалският футболист беше облечен с червен костюм, бели маратонки и тениска, докато 25-годишната бивша продавачка се беше спряла на изненадваща рокля от плетиво в турско синьо, чийто акцент беше интересното и дълбоко асиметрично деколте и голямата цепка. Вижте видео тук:

Вечерта определено беше триумф за големите цепки, изрязаните деколтета и ултракъсите дължини – вижте в галерията ни кои дами дръзнаха да приковат вниманието си към себе си.

Иначе големият победител от вечерта е Били Айлиш, която си тръгна с две награди - за най-добър нов изпълнител и за най-добра песен. Шон Мендес грабна статуетката за най-добър изпълнител, а Тейлър Суифт - за най-добър американски изпълнител и за най-добър клип.