Дизайнерът Филип Плейн се завърна у дома след далечна командировка, която описа накратко така: MUNICH - LOS ANGELES - SOUTH OF FRANCE - LUGANO - MILAN - RIO – HOME.

„Обратно у дома с моя син Рокет. Няма по-хубаво нещо от невинните очи на децата ви и техните чисти и искрени усмивки. Нищо не е по-важно от тези уникални моменти… Прибрах се в Южна Франция и веднага го взех в ръце. Всеки ден го къпя и тези моменти ми липсваха… Лучия ни е заснела, без да ми каже… Това е чиста любов и просто исках да го споделя с вас“ – написа в Инстаграм 44-годишният дизайнер.

Рокет се роди на 16 юни 2022 г. и тогава Филип Плейн развълнувано сподели, че самият той и двамата му синове са родени все на 16-то число.

Когато сподели за първи път снимка на Рокет, дизайнерът разказа как се е запознал с Лучия. Историята можете да прочетете тук:

Но да се върнем на командировката на родения в Мюнхен цар на лукса (а според някои и цар на кича). Филип Плейн бе в Лос Анджелис, за да представи своите сникърси, създадени в сътрудничество със Снуп Дог. Те се предлагат в два цвята – черно и лилаво, което е директна препратка към логото на баскетболния отбор „Лос Анджелис Лейкърс“.

Луксозните обувки се продават в златиста кутия, чиято повърхност имитира крокодилска кожа.

 

Харесвате ли продуктите на Филип Плейн?