Идва пролет – сезонът на промените, премените, възраждането и освежаването! И понеже слънцето, очевидно, вече е взело окончателното си решение все по-често да ни радва с лъчите си, моментът е особено подходящ да насочим вниманието си към новите актуални тенденции при слънчевите очила за топлите сезони тази година. Ето какво ни предлагат да сложим световните дизайнери:

#1 Ретро модели тип 60-70-те
Подходящи са за романтичките и почитателките на класиката. Очилата могат да бъдат открити с рамки на едва загатнати пантерови мотиви, бели, черни, цветни. Отличават се с големия си и широк диаметър.

#2 Котешки очи
Очилата с извити нагоре рамки, наподобяващи котешки очи или криле на пеперуда ще бъдат особено атрактивни тази година. Ще ги откриете в най-различни на цвят рамки, с комбинацията от тъмни или много светли стъкла.

#3 Квадратни рамки
Също толкова атрактивни и модерни са очилата с квадратна форма. Много фешън тази година, square очилата ще ни залеят в най-разнообразни цветови окраски. Рамките преливат от багри, а цветът на двете стъкла при някои модели са различни.