С настъпването на по-студените дни, започваме да се оглеждаме за по-различни нюанси, с които да оцветим ноктите си - за да са в тон с есенното ни облекло.

Ето и какво ще е актуално тази есен:

1. OPI - Lost on Lombard

Снимка: allwomesntalk.com


Този тъмен и плътен цвят е част от новата линия на OPI, която се казва Сан Франциско. Той е чудесен избор за есента - почти черна череша, но по-скоро бургунди, този цвят е достатъчно тъмен, без да е готик. Страхотен за вечер навън или за среща следобед.

 

2. OPI - Incognito in Sausalito

 

Снимка: allwomenstalk.com


Още един нюанс от същата линия - но също толкова подходящ за студените дни. Ако обикновено носите светли тонове, може да ви се стори твърде смел избор - изглежда направо черен на повечето светлини, но когато е слънчево, няма как да пропуснете факта, че е толкова изкусително син .

Джен Арнолд - кралицата на маникюра на звездите >>>

3. OPI - What Wizardry Is This?

Снимка: allwomenstalk.com


Част от линията "Oz the Great and Powerful", която излезе заедно с едноименния филм ("Оз: Великият и могъщият"). Трудно е да устоим на магията на този цвят - бляскав е точно колкото трябва, без да изглежда пошло.

4. Maybelline - Downtown Brown

Снимка: allwomenstalk.com


Може и на пръв поглед този цвят да изглежда като убито кафяво, но всъщност е с нюанс тревно зелено и маникюрът ви е страхотен на всякаква светлина. Перфектен избор за всеки ден от есента, а леко металическия отблясък осветява нокитите достатъчно, че да е удачен и за офиса.

Колекция красиви нокти есен-зима 2013 >>>
 

5. China Glaze - Queen B

Снимка: allwomenstalk.com

Част от "China Glaze Autumn Nights Collection", която излезе през септември, този лак е нещо средно между метличина и морско синьо. Тъй като е богат и наситен цвят, той е чудесен избор за есента - стои идеално с тъмни чорапогащници, ботуши и боти.

Цялостна грижа за ноктите >>>
 

6. China Glaze - Kiss My Glass

Снимка: allwomenstalk.com

Това е страхотно сиво - плътно и блестящо, което изглежда наистина специално. Дори и да сте с доста светла кожа, този лак е достатъчно наситен, за да ви отива. .