Гостуванията на двама силни мъже в подкаста ни "Малки разговори" си припомняме този петък.

Основателят на keto-bg.com Ивайло Владов е посланик на кето в България - неговата мисия е да информира какво представлява този тип хранене и да внесе яснота как кето режимът действа на организма.

Заедно с неговата спътница в живота Диана Накова са създатели и собственици на сайта за кето като начин на живот. Семейството не употребява фабрично преработена храна. Хранят се с месо и млечни продукти от пасищни животни, фермерски и био плодове и зеленчуци. Децата им никога не са опитвали пакетирани храни от магазините, глутен или захар. Всички сладкиши, пици и любими храни на децата се приготвят вкъщи.

Ванко PUMP&RUN плени сърцата ни с участието си в "Сървайвър: Скритият идол".

Признава си, че се записва за кастинга на приключенското риалити с идеята да достигне по-голяма аудитория със своята мисия в живота - да популяризира спорта и да мотивира хората да се грижат за здравето си. Попълвайки формуляра в сайта на предаването, вярва, че е перфектният кандидат, защото е адаптивен, комуникативен и има физически качества. За жалост, нещата не винаги са така, както изглеждат в главата на човек.

 

Още от най-доброто в "Малки разговори с Ladyzone" вижте тук: