Само след една седмица стартира новия сезон на подкаста ни "Малки разговори с Ladyzone" и по този повод си припомняме някои от най-интересните ни гости.

Ванеса Кьосина, по-известна в TikTok като РИЧ БИЧ, избира да завърши образованието си в Испания, защото културата и хората там й допадат. 

"Аз съм едно нормално момиче, израснало на село. Родена съм в град Вълчедръм, но той е много малък, като село. Родителите ми са занимават със земеделие и животновъдство", разказва тя и допълва: „В Tik Tok иронизирам света на инфлуенсърите с милиони последователи. Показвам начина им на живот, който те водят благодарение на своите спонсори“.

В публикациите си като Рич Бич най-често среща т.нар. хейт, а по повод видеата си от фермата, полето и селото, тя получава подкрепа и признателност.

Носителката на титлата „Мис България“ за 2012 г. – Габриела Василева-Захариев, е кастинг директор и водещ на конкурса за мъжка мода Manhunt.

"Ние търсим наистина най-добрият модел, който, надяваме се, и на световния конкурс ще представи достойно страната ни" - категорична е Габриела. 

"Имахме разнородни участници, имаше и от други страни - не само от България. Имаше и кандидати, които не отговаряха на изискванията" - споделя тъмнокосата красавица. 

Още от най-интересното от "Малки разговори с Ladyzone" вижте тук: