Валерия е момичето, което освен за своята лична кауза – да помага на животните, успя да се пребори и за любовта. Тя е дамата, в която Евгени сякаш се влюби от пръв поглед в романтичното риалити „Ергенът“. 

Валерия е специален гост в подкаста ни "Малки разговори" - усмихната, приветлива, носеща природната си красота и блясък в очите.

Гледайте видео разговора във видеото по-горе.
Може да ни слушате в Спотифай.
Последвайте ни и в канала ни в YouTube.

"Беше спонтанно решение. Записа ме моята приятелка, която искаше да пробвам. Но ми беше много трудно да бъда далеч от животните. Те не са просто сладички кученца, а болни животни и много се притеснявах какво се случва с тях през цялото време на снимките."

По-наблюдателните фенове на риалитито може би са забелязали, че често в двора на имението се появяваше едно куче. "Не е мое, въпреки че много исках да взема куче със себе си. То беше на собствениците на имението и беше оставено да живее с нас, което беше супер!" - споделя ни Валерия

Валерия доказа, че когато имаш сърце, просто обичаш – независимо дали човек, или животно.

Другите, които винаги обичат с чисто сърце, са майките. Между щастието за дъщеря си и бъдещата липса се чувствала и нейната майка. 

Снимка: Евгений Милов

МАЙКА МИ МНОГО ХАРЕСА ЕВГЕНИ

"Когато се прибрах, й отне време да повярва, че това нещо е реално, а не част от продукцията. Когато го осъзнана, започна да се разстройва, че ще я изоставя и ще отида в Пловдив. Като всяка майка, и тя иска най-доброто за детето си. Сподели, че е била притеснена дали Евгени ще избере мен. И много се зарадва, когато разбра, че всичко между нас е истина."

 

 

Категорична е обаче за едно, независимо от реакцията на която и да е майка.

НЯМА ДА КРЪЩАВАМ ДЕТЕТО СИ НА НИКОЯ МАЙКА - НИТО НА НЕГОВАТА, НИТО НА МОЯТА

 

Припомняме, че още докато беше в имението на "Ергенът", Валерия се срещна с майката на Евгени, която й зададе този щекотлив въпрос. Позицията й не се е променила и след излизането от формата. 

 

Снимка: Евгений Милов

 

Константа в живота й е и любовта към животните, както и отказът да консумира месо.

 

ЕДИНСТВЕНОТО МЕСО, КОЕТО СЪМ ЯЛА, СА ШНИЦЕЛИ - ОЩЕ ПРЕДИ ДА СТАНА НА 5 Г.

"През ваканцията си тичал по двора с козички и други животни и след това да ги намериш във фризера - така разбрах как хората се сдобиват с месото още като дете. Не исках да бъда част от това нещо! Реално още тогава започна това мое желание да помагам с каквото мога!"

Снимка: Евгений Милов

В детството й се налага да се пребори и с друга трудност - сколиоза. Споделя, че при нея това се е случило, заради тежките чанти, пълни с учебници, които е носела. 

"Понесох много подигравки! Децата са доста жестоки, когато нямат правилното възпитание вкъщи!"

Валерия ни споделя и с каква козметика поддържа красотата си. Кое е най-важното за нея в това отношение - вижте във видеото. 

 

Абсолютно искрено Валерия разказва и за мъжа, с когото е била преди Евгени. 

 

"Човекът, с който бях преди да се запозная с Евгени, ми носеше храна всеки ден в университета. Искаше да е сигурен, че имам с какво да се храня. Да отделиш от личното си време - за мен това е било винаги по-важно от парите."

Бижу от баба или 100 рози, изгрев или залез и с кого е била първата й целувка - вижте във видеото.