През август подкаста ни "Малки разговори с Ladyzone" излиза в почивка и това е идеалното време да си припомним най-интересните моменти от последните месеци.

Започваме с Рая Пеева, която ни гостува, за да представи постановката на Младежкия театър "Майстора и Маргарита" (в която играе главна роля). Слушайте разговора с нея в Спотифай:

Или го гледайте тук:

Продължаваме с певицата Надежда Александрова NICKA.

Тя бе при нас, за да разкаже за първия си сингъл "Upset".

„Upset“ ни представя една съвременна гледна точка на „наранена дама, която търси бързо решение, бърз изход“ в различните си връзки.

Даже, ако се проследи текста, лирическата героиня осъзнава, че е неефективен метод за справяне, но знае, че само за малко ще може да се почувства по-добре. Което е самоиронията, тя си намира пътища в текста на парчето“, каза NICKA.

Говорихме си и с Ивелина Чоева.

Срещата ни е малко след Нова година, която тя посреща заедно със своята половинка Сашето (както на галено го нарича) в компанията на тесен кръг приятели в една вила, сгушена в планината. От новогодишната баница на нея се пада нова кола и работа, а на Сашо - фитнес, което искрено разсмива Ивелина.

А Поли Гергушева ни сподели какво е да си майка.

Синът й Борис е “дете еднорог” по нейните думи, защото не ги е притеснявал с колики, безсънни нощи или злоядство.

Грижите за малкия разпределят с таткото - през деня Поли гледа детето, а вечер, когато отиде на работа, Борис се грижи за сина им. Все по-често ще се налага да се възползват от помощта на бабите, но за сега успяват да намерят баланса.

Вижте още във видеото по-горе.