17 години след финала на култовия комедиен сериал „Приятели“, манията по него не намалява. Почитателите на забавните ситуации, в които се забъркват Чандлър и приятелите му, ще са особено доволни да научат, че актьорът Матю Пери ще напише биографична книга за времето си в сериала.

Снимка: Getty Images

„В книгата, Матю Пери ще заведе читателите на снимачната площадка на най-успешния комедиен сериал, правен някога“, се казва в изявлението на издателство „Flatiron Books“. „В същото време разкрива собствените си проблеми с пристрастяването.“

Снимка: Getty Images

Матю Пери и преди е говорил за проблемите си с алкохола и борбата си да остане трезвен. Сега обаче ще разкрие в много повече подробности през какво е минал.

Не се съобщава какъв хонорар ще получи Матю Пери за книгата, но американският телевизионен канал „Скай нюз“ съобщава, че става дума за 7-цифрена сума.

Снимка: Getty Images

„Приятели“ продължава да носи милиони на създателите и звездите си. Само миналата година всеки от шестимата актьори получи по 2.5 млн. долара, за да участват в специален едночасов документален епизод, който разкрива подробности за създаването на сериала.