Актьорите от хитовия комедиен сериал „Модерно семейство“ се събраха, но не за нови епизоди. Те присъстваха на създаването на новото семейство на младата актриса Сара Хайланд, която изпълнява ролята на Хейли.

Сара се омъжи за риалити звездата Уелс Адамс, който е участник в американското издание на „Ергенът“. Това е третата сватба, която те планират и първата, която осъществяват.

Двамата са заедно от 2018 г., а през лятото на 2019 г. обявиха намерението си да сключат брак. Това трябваше да се случи през 2020 г., но и тяхната сватба беше отменена, като много други, заради пандемията.

След отхлабването на мерките, Сара и Уелс са си направили фалшива сватбена фотосесия със свои близки и роднини. За целта актрисата си е купила воал от интернет, а най-добрата ѝ приятелка е успяла да намери сватбен букет. Те обаче не се отказаха от истинска сватба - с истинска рокля и истински сватбен букет.

Почитателите на актрисата се чудят дали тя ще вземе фамилното име на мъжа си. Преди време тя говори по темата и сподели, че не знае какво решение ще вземе.

„Майка ми никога не е вземала фамилното име на баща ми, така че не съм се замисляла за това“, сподели Сара. „Харесва ми да ме наричат „г-жа Адамс“, когато сме на почивка и също когато резервацията е на негово има си мисля колко е сладко. Но не знам, не съм решила още.“