Актрисата Кейли Куоко, известна с ролята си на Пени в сериала „Теория за големия взрив“, в момента снима новия си сериал, който се забави заради коронавируса. Пред вратата на съблекалнята си обаче видя нещо, което я върна в началото на кариерата ѝ – постер на филма „Идеалният образ“ с Дженифър Анистън в главната роля.

В инстаграм актрисата публикува снимка с постера, който е намерила в рамка пред съблекалнята си и разкри, че това е бил първият филм в който е участвала:

Първи ден в новото студио и видях този постер в рамка пред вратата на съблекалнята си. „Идеалният образ“ с участието на Дженифър Анистън. Малко известен факт е, че това беше първата роля, за която ме избраха като дете.

Снимка: Getty/Instagram

Филмът от 1997 г. всъщност е един от първите пълнометражни филми на Дженифър Анистън, която до този момент е телевизионна звезда. Ролята на Кейли Куоко, по това време само на 11 години, е съвсем малка и само с една реплика, която в крайна сметка не влиза във финалната версия на филма.

Бях последното име в надписите и то отбелязана като „малко момиче“, спомня си Куоко. „Когато отидох да гледам филма се оказа, че са изрязали единствената ми реплика.

Снимка: Getty Images

Днес Кейли Куоко е една от най-популярните и най-високоплатени актриси в телевизията. „Теория за големия взрив“ я направи истинска звезда, но в края на миналия век точно такава е била и актрисата Дженифър Анистън, която изпълнява една от главните роли в култовия сериал „Приятели“.

Спомням си как цял ден събирах смелост да заговоря Джен и да ѝ кажа, че я обичам – по това време „Приятели“ беше любимият ми сериал“, споделя още в Инстаграм Куоко. „Тя беше много мила с мен и продължава да е мила и до днес. Забавно е как животът ми направи такъв пълен кръг. Никога не знаеш къде ще те отведе животът и кого ще срещнеш по пътя.

Снимка: Getty Images

Миналата година беше излъчен последният епизод на „Теория за големия взрив“. Кейли Куоко и останалите главни актьори в сериала получаваха астрономическата сума от един милион долара на епизод, колкото вземаха и звездите от „Приятели“ за последния сезон.

В момента Куоко работи по новия си сериал, озаглавен „Стюардесата“. Телевизионната драма ще е много различна от ситуационната комедия, която я направи звезда и в него тя ще изпълнява ролята на стюардеса, която се събужда без спомени за предишния ден в хотелска стая и открива труп до себе си.