Актрисата от хитовия сериал “Теория за големия взрив” Кейли Куоко и съпругът ѝ Карл Кук най-после са взели решение да заживеят под общ покрив. Двамата отлагаха тази стъпка близо две години след сватбата си.

Причината двамата да живеят в отделни жилища беше, че през това време чакаха общата им къща да бъде завършена. И тъй като строителството и обзавеждането вече са готови, остава двойката да се премести.

Снимка: Getty Images

За предаването “Access Hollywood” Кейли Куоко обясни, че никой от тях не е прекарвал никакво време в новата къща, макар Карл Кук да я е посещавал веднъж. “Той беше в къщата и аз го попитах защо не остане, но той отговори, че иска да прекараме първата си вечер там заедно.

В момента актрисата е в Ню Йорк, където снима следващия си сериал “Стюардесата”, който ще бъде част от оригиналното съдържание на предстоящата стрийминг платформа HBO Max.

Досега всички бяха много изненадани, че не живеем заедно, а аз се чудех какво ги интересува, защо е толкова важно за тях,” каза актрисата. “Но сега сме го решили и когато приключа със снимките, ще се преместим да живеем заедно.

Снимка: Getty Images

До финала на сериала “Теория за големия взрив”, Куоко беше една от най-високоплатените телевизионни актриси. За всеки епизод от последните сезони на сериала тя получаваше по един милион долара и то в продължение на няколко години. Сериалът приключи през лятото на 2019 г. Карл Кук пък е син на милиардера Скот Кук.

Двамата не са единствените, които смятат, че животът отделно влияе положително на брака им. Кои други звезди мислят по същия начин, може да прочетете тук: