В днешно време да заживееш с някого реално е много по-голяма стъпка, отколкото да сключиш брак. Все по-вече хора предпочитат да запазят известна независимост дори след като минат под венчилото, а за богатите е дори още по-лесно, защото могат да си позволят да обитават различни крила на огромните си имения, Като Дейвид и Виктория Бекъм или семейство Тръмп. Някои направо се ширят сами в различни къщи. Ето няколко семейни двойки, за които знаем, че предпочитат да живеят в различни домове, различни градове, а понякога и различни държави.

Джилиан Андерсън и Питър Морган

Снимка: Getty Images

Феновете на научната фантастика и хоръра няма как да не познават актрисата Джилиан Андерсън, която изпълни ролята на агент Скъли в изключително популярния сериал от 90-те години „Досиетата Х“. Преди около 4 години тя сключи брак със сценариста Питър Морган, който стои зад сериала „Короната“, но двамата никога не са живели под един покрив.

Телевизионната агентка на ФБР наскоро съобщи, че със съпруга ѝ са избрали този начин на живот и не съжаляват за това:

 

Ако заживеем заедно, това ще е краят. В момента нещата са перфектни каквито са и е наистина специално преживяване, когато се събираме. Вълнуващо е, защото сами решаваме кога да сме заедно.

Джилиън Андерсън

 

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък

Снимка: Getty Images

Актрисата от „Влюбеният Шекспир“ и създателят на сериала „Зловеща семейна история“ се ожениха през 2018 г., но никога не са живели заедно. Причината е, че Фалчък има две деца от предишнния си брак и предпочита да прекарва времето си с тях в собствения си дом, докато Гуинет живее в своята къща.

 

Всичките ми женени приятели ми казват, че начинът ни на живот е перфектен и не трябва да променяме нищо.

Гуинет Полтроу

 

Кейли Куоко и Карл Кук

Снимка: Getty Images

Звездата от „Теория за големия взрив“ и съпругът ѝ планират да заживеят някога заедно, но засега предпочитат да запазят ежедневието си за самите себе си:

Когато срещнах Карл, веднага се влюбих в него и искахме да се оженим. Но също харесвахме да имаме личен живот и обичахме собствените си дивани. Заедно сме от четири години, но никога не сме живели под един покрив.

Кейли Куоко

Ашли Греъм и Джъстин Ървин

Снимка: Getty Images

Супермоделът и режисьорът са женени вече от повече от 10 години, но никога не са живели заедно. Тъй като Греъм живее в Ню Йорк, а Джъстин Ървин работи в Лос Анджелис, двамата са решили да не правят компромиси и да останат на противоположните краища на САЩ. Но имат и едно правило:

Имаме си правило – да не позволяваме да минат повече от две седмици без да се срещнем. Страхотно е! Понякога се срещаме в Лос Анджелис или в Ню Йорк, друг път в Париж или Маями.

Ашли Греъм

Клеър Дейнс и Хю Данси

Снимка: Getty Images

Още по-далеч един от друг са актьорите Клеър Дейнс и Хю Данси, между които стои целият Атлантически океан, тъй като той живее във Великобритания, а тя в САЩ. Но въпреки това успяват да запазят брака си жив:

Говорим много, пишем си много и постоянно си пращаме снимки – даже на пръстите на краката си и подобни дребни неща.

Клеър Дейнс