Джейсън Момоа си взе кратка почивка от снимки и разходи мускулите си в Рим. Но нещо доста странно във външния му вид също ни направи вепчатление. 

42-годишният актьор е в италианската столица за снимките на  "Бързи и яростни 10". Колкото и да е отдаден на кариерата обаче, Рим го изкуши с интересните си забележителности. 

Момоа замени кожения панталон от "Бързи и яростни" с чифт черни дънки и лилава тениска, и се разходи из Рим с приятели.

Дори да е променил семейния си статус, след като се раздели с Лиза Боне, той не сменя един важен за него аксесоар. И в Рим Момоа носеше любимото си розово скрънчи. 

Обикновено то стои на китката на една от ръцете му, така че когато пожелае, актьорът да може да връзва дългата си коса. Точно това е направил, докато е вечерял в ресторант Pierluigi в Рим. 

Кадифените скрънчита ще бъдат част и от колаборацията му в Харли Дейвидсън. Какво да очакваме от мъж с дълга коса, мощни мотори и кадифени ластици за коса - ще видим съвсем скоро. 

Друг любопитен факт, който забелязахме във външния му вид обаче доста ни изненада. Момоа има добре поддържан маникюр с лак в розово и лилаво.

 

Папарашки кадър от снимките на филма показва нещо още по-любопитно >>>

Акрьорът явно е с лакирани нокти и в самия филм. Там обаче на ръцете му има и множество пръстени с черепи и едри камъни. 

По време на разходката си Момоа се радваше, че може да яде сладолед и да си почива, необезпокояван от папараците, край фонтана Ди Треви - една от известните забележителности в Рим.

Наскоро Джейсън разкри, че му предстои да изиграе злодей в десетата част на филмовата поредица с високи скорости.

Говорейки за ролята си пред Entertainment Tonight, Джейсън сподели: "Забавно е, ще мога да играя лошото момче, което отдавна не ми се беше случвало".

"Семейството на Бързите се разраства - Добре дошъл, Джейсън Момоа!", написа екипът на филмовата поредица в Туитър, когато обявиха неговото участие във филма през февруари. 

Очаква се в екшън лентата да се завърне целият актьорски състав - Мишел Родригес, Тайриз Гибсън, Лудакрис, Сунг Канг и Чарлийз Терон.