Съдбоносна тайна неочаквано ще изплува още в началото на втория сезон на хитовия комедиен сериал „Съни бийч“, който започва на 3 май от 21.00 часа по bTV. Разкритието на добре прикритата информация ще разтърси героите, които вярват, че са построили щастието и че нищо не може да го разруши. Арена на двойни игри, предателства и силни чувства отново ще бъде курортът Слънчев бряг.

Снимка: bTV Media Group

Героят на Явор Бахаров - арогантният хотелиерски наследник Никола, пръв ще използва тайната, която е научил, за да си върне позициите и в любовта, и в бизнеса. На своя страна той ще привлече опасни нови съюзници. Зад гърба му ще застанат амбициозната му майка Николета (Станка Калчева), която не се спира пред нищо, за да постигне целите си и богатата наследница Виктория (Боряна Братоева), за чиято тъмна страна никой не подозира.

Снимка: bTV Media Group

В битката срещу Никола отново ще се изправят четиримата приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков), които се завръщат в Слънчев бряг за новия туристически сезон. Освен с най-големия си враг, те ще се борят с проблемите помежду си, а на омразата и разочарованието ще противопоставят любовта. Разбира се, най-забавно отново ще бъде около спасителя Младен. Дали той ще успее да устои на изкушенията от женски пол, които го преследват, предстои да разберем.

Снимка: bTV Media Group

Във втория сезон на „Съни бийч“ двама от героите ще се врекат във вечна вярност. А още в първия епизод в продължението на хитовия сериал на малкия екран ще изгреят много свежи попълнения - Любен Чаталов, Кирил Ефремов, Лео Бианки и Борислав Чучков. В следващите серии ще се появят любими звезди като Аня Пенчева, Анжела Недялкова, Наталия Кобилкина и Манал Ел Фейтури.

Снимка: bTV Media Group