Броени часове ни делят от старта на дългоочаквания втори сезон на сериала "Съни бийч". Част от него ще бъде и актьорът Стоян Радев, чийто герой ще обърка сериозно плановете на Гомес и неговите приятели. Как точно? Вижте какво разказва самият Стоян Радев пред Павел Минчев.

Любимите герои на зрителите - Гомес, Младен, Ивон и Дарина, се завръщат във втория сезон на хитовия комедиен сериал "Съни бийч". Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Лидия Инджова и Иво Аръков за пореден път ще демонстрират таланта си пред камерите, а освен тях във втория сезон на "Съни бийч" ще видим много нови попълнения. Сред тях е и Стоян Радев, който влиза в образа на Художника.

"Когато ми се обадиха за тази роля в първи сезон, то беше във финала на сезона и беше за епизодична роля. За моя радост този мой много любим персонаж - аз много обичам тази си роля, както и целия сериал, биде развита във втория сезон. И сега нямам търпение вече да започнем да гледаме", казва Стоян Радев.

Място на действието отново е хотел в курорта Слънчев бряг, който събира четиримата млади и амбициозни приятели. А персонажът на Стоян Радев ще въвлече главните герои в неочаквани бели. Той е един от големите престъпни босове по Черноморието, който в свободното си време се увлича по изобразителното изкуство. Много нестандартен в говора, външния си вид, а често и в бизнес решенията си.

"Много симпатичен човек, който като всички хора, ще го видим подвластен на бурни емоции или на най-бурната – онази, която преобръща животите ни – любовта. Да, той е един доста ексцентричен човек и бих казал, че е симпатичен повече, отколкото лош. Надявам се ще видите интересни движения в неговото емоционално състояние, нали въртя, за да не издавам нищо!", допълва той.

Актьорът е уверен, че вторият сезон на сериала ще достави на зрителите истинско забавление.

"Страшно много харесвам тези млади актьори, които играят централните роли. Мисля, че всеки е много точно на мястото си, великолепно водят своите образи… Винаги, когато се работи с положителен тонус, с добра енергия, с хубаво настроение, с лекота и не на последно място - с любов да правиш това, което правиш, и любов към хората, с които го работиш, резултатът винаги е добър", заявява той.