Малката Грейс Уориър е едно от най-известните бебета в Австралия. Тя е дъщеря на природозащитниците Бинди Ъруин и Чандлър Пауъл и внучка на легендарния водещ Стив Ъруин, Ловеца на крокодили. Въпреки че мъжът загина 14 години преди раждането на Грейс, тя вече може да го разпознае когато го види на снимка. Майка ѝ сподели много сладко видео.

Грейс посочва баща си, когато Бинди я попита къде е „дядо крокодил“. Тя посочва и баба си, Тери Ъруин, но най-много се радва на коалата, която е на снимката. За разлика от повечето деца, Грейс е виждала коала не само на снимка.

Момиченцето често посещава семейната зоологическа градина и вече е виждала повечето животни, включително някои от най-опасните на земята.

24-годишната Бинди сподели видео, в което Грейс Уориър дебне като малък хищник един каменен слон, който украсява зоологическата градина.

Още преди Грейс да се роди, дъщерята на Ловеца на крокодили сподели, че се вълнува от това, че Грейс ще може да се запознае с дядо си чрез множеството му документални филми.

„Хубаво е, че тя ще може да види дядо си в толкова много документални филми. Това е наистина специално“, каза Бинди Ъруин в интервю за Entertainment Tonight.

Стив Ъруин загина на 44-годишна възраст, докато правеше това, което обича най-много – снимаше опасни същества. Той беше промушен от опашката на гигантски скат и почина докато го транспортираха до брега.