Тери Ъруин припомни любовта към покойния си съпруг Стив Ъруин по повод 30-годишнината от сватбата им.

Австралийската природозащитничка отбележи три десетилетия от сватбения им ден с емоционален пост в Twitter .

"Омъжих се за този невероятен мъж преди 30 години. Какво приключение! Любовта и наследството продължават да живеят" - написа тя.

Ловеца на крокодили почина на 44-годишна възраст през 2006 г., когато беше пронизан от скат край бреговете на Северна Австралия.

"Имах голяма, голяма любов и тя беше достатъчна, за да продължи цял живот" - гласи постът й.

По традиция, 30-ата годишнина от сватбата се нарича Перлена

Счита се, че бракът на двама души вече е преминали през всички трудности и любовта им само се засилва. 30-годишната годишнина от сватбата е като перлена огърлица - всяка година е нанизана една върху друга. 

През 2018 година се появиха слухове, че вдовицата на Стив Ъруин излиза с Ръсел Кроу. По повода тя говори пред "Пийпъл", споделяйки, че не търси връзка.

„Мисля, че е прекрасно, когато хората, които са загубили някого, отново намерят любов, но аз лично не търся и не съм била на среща от години“, каза тя пред изданието. 

Ако беше жив, Стив Ъруин щеше да се радва на първото си внуче.

Дъщеря му Бънди се сгоди за Чандлър Пауъл на 24 юли през 2019 г.

Двамата си казаха „Да“ година по-късно в семейния зоопарк на фамилията Ъруин. А през март 2021 г. се роди и дъщеря им Грейс.

Mомиченцето дори направи първите си самостоятелни стъпки именно в семейната зоологическа градина.

Бънди сподели желанието си да запознае дъщеря си с нейния дядо чрез многобройните кадри с него от документалните му филми.

Хубаво е, че тя ще може да види дядо си в толкова много документални филми. Това е наистина специално“, каза Бинди Ъруин в интервю за Entertainment Tonight.

Бънди също отбеляза 30-годишнината от сватбата на родитлеите си, като сподели тяхна снимка и написа, че историята на тяхната любов е вдуъхновяваща.