От известно време почитателите на звездата от “Дневниците на вампира” предполагат, че актрисата излиза с 33-годишния олимпийски шампион в сноуборда Шон Уайт, тъй като бяха забелязани заедно няколко пъти.

Сега обаче имаме много по-сигурни доказателства за това, че двамата прекарват времето си заедно. Нина сподели, че сноубордистът ѝ се е доверил да му направи нова прическа.

Добавям към автобиографията си: Фризьор”, написа актрисата.

От своя страна Шон Уайт също сподели снимки и видео от процеса на преобразяването си. Той качи снимки преди и след процедурата и видео, на което на забързан кадър се вижда как актрисата с български корени работи:

Фризьорът ми отказа, затова тя го направи”, сподели той.

Нина и Шон не са коментирали слуховете за романтична връзка помежду си, но според техни познати, цитирани от “E! News”, не е необходимо и снимките говорят достатъчно: “Нина не споделя личния си живот лекомислено. Това показва колко щастлива и сигурна се чувства във връзката си с Шон и затова е готова да направи тази стъпка.

Снимка: Getty Images

Нина Добрев приключи предишната си връзка, със сценариста и режисьор Грант Мелън, в края на миналата година. Предполага се, че искрата между нея и спортиста Шон Уайт е припламнала по време на новогодишните празненства, които са прекарали заедно. Двамата са решили да се изолират заедно когато през март пандемията от COVID-19 принуди правителствата да въведат строги мерки. По време на карантината, връзката им се е задълбочила.