Най-верният приятел на актрисата Нина Добрев е осиновен от приют за кучета. Казва се Маверик и е смес от породите бордер коли и австралийска овчарка. Преди по-малко от година Маверик живее в The pet care foundation, където го открива Нина. 

Много хора мислят, че Маверик е момче, но всъщност е момиче! Затова в началото Нина често й слага червена фибичка. Избира това име, защото звучи силно. 

"Много съм щастлив там, където съм сега. Имам двор, играчки, и нова мама. Не й казвай, че съм го казал, но ми се струва странно, че тя няма козина никъде освен на главата. Но тя винаги гали корема ми и ме обича, така че липсата на коса не ме притеснява твърде много", така Нина описва кучето си в първата снимка, която споделя в специалния му Инстаграм профил. Към момента Маверик има над 370 000 последователи. 

Когато актрисата осиновява малкото кученце, то тежи малко над 3 кг. Почти 10 месеца по-късно тя е непрестанно с Нина и по време на изолация. Преди това тя го водеше навсякъде със себе си - в самолета по време на пътуване, на плажа, в планината и т.н.

Като повечето хора, останали си вкъщи, Нина запълваше времето си със спорт в домашна обстановка, непрестанно миене на хранителни продукти и включване в различни онлайн предизвикателства. Спомняте ли си споделянето на снимки от детството? Ето как е изглеждала актрисата в детската градина. 

"Когато карантината свърши, ще отворя център за гушкане на кученца. Входът ще е безплатен", заканва се актрисата с български корени. Вярваме й.