Транссексуалната дъщерята на Джейми Лий Къртис даде интервю за списание „Пийпъл“. Това е първото интервю за Руби, след като обяви пред света, че променя пола си и става жена.

Снимка: Getty Images

Руби е родена като момче и в продължение на няколко кодини живееше с името Том. Майка ѝ, популярната актриса от „Хелоуин“, за пръв път говори за процеса, през който е минал Том през лятото на тази година.

Тя разкри, че със съпруга ѝ Кристофър Гест са гледали с удивление как синът им става дъщеря.

Снимка: Getty Images

Днес Том вече не съществува и на негово място е Руби – млада жена, която работи в гейминг индустрията и е сгодена.

„Бях много изплашена от факта, че трябва да кажа на родителите си нещо за мен, което не знаят“, каза тя за списание „Пийпъл“. „Беше засрамващо, но не се тревожех. През целия ми живот те винаги са ме приемали.“

Руби не е единствената дъщеря на Джейми Лий Къртис. Тя има и друга, която е биологична жена и е на 34 години. Нито една от дъщерите ѝ няма деца, но Къртис не се е отказала от надеждите си да има внуци.

Снимка: Getty Images

Джейми Лий Къртис и Кристофър Гест имат един от най-дългите и успешни бракове в Холивуд. Те са заедно вече от почти 40 години.

"Чувствам се в безопасност, когато се прибирам и видя, че той си е у дома. Това е дългият брак. Безопасността е да знаеш, че колата му е в гаража, че не съм сама."

Омъжена е за актьора барон Кристофър Гест (лорд Хейдън-Гест). По тази причина Къртис притежава титлата лейди Хейдън-Гест, но предпочита да не я използва.