Успешният ситком „Зайнфелд“ заживя нов живот, след като епизодите бяха купени от стрийминг платформата „Нетфликс“. Легендарният комик отново е в центъра медийното внимание и тази седмица събуди интереса ни с любопитна новина – дъщеря му Саша става на 21 години.

Снимка: Getty Images

Саша се роди през 2000 г. - две години след финала на обичания сериал, който се излъчваше от 1989 г. до 1998 г. Тя е дъщеря на комика от брака му с Джесика Зайнфелд. Двамата се ожениха през 1999 г. и все още са заедно. Саша е най-голямото от трите деца на двойката.

Снимка: Getty Images

Саша Зайнфелд избра да отпразнува рождения си ден с родителите си и най-добрите си приятели на тематично празненство, посветено на 20-те години на миналия век.

Макар да е минал почти четвърт век от финала на „Зайнфелд“, сериалът продължава да е изключително успешен. По времето, когато оригиналните епизоди излизаха, комикът Джери Зайнфелст получаваше по 40 000 долара на епизод.

Снимка: Getty Images

Тази година обаче банковата му сметка по всяка вероятност се е удвоила, след като „Нетфликс“ си осигуриха правото да излъчват сериала в следващите 5 години. Точната сума, която стрийминг гигантът е платил, не е официално обявена, но се знае, че е повече от половин милиард долара.