Вин Дизел е от онези холивудски лоши момчета, които можем да гледаме до безкрай – дори да участва в трийстата част на „Бързи и яростни“, пак ще му се наслаждаваме. С дълбокия си баритонов глас, бръсната глава и мускулесто тяло сме сигурни, че няма жена, която да му устои. По всичко изглежда, че след снимките на последната, девета част на екшъна, с който актьорът се прочу, той е в перфектна форма – стегнат корем, релефни мускули и изпъкнали вени. Снимката, която свидетелства за прекрасната външност на холивудския актьор, се намира в профила на Винсънт в Инстаграм и за няколко дни е събрала милиони харесвания.

„След най-дългия снимачен процес в кариерата ми с „Бързи и яростни 9“...“, написа Дизел към снимката.

Държим да подчертаем с дебела линия, че той е на 52 и със сигурност е положил огромни усилия, за да изглежда по този начин.

Сравнихме снимката с една папарашка от 2015-а, на която Вин просто не е лошото набито момче от популярната екшън поредица. С голямото си бирено коремче по-скоро прилича на Тор от последния филм от поредицата „Отмъстителите“.

Снимка: profimedia.bg

Премиерата на „Бързи и яростни 9“  е запланувана за 22 май 2020 година. В него освен Вин Дизел в ролята на Доминик Торето, ще видим и други известни актьори като Мишел Родригес, Хелън Мирън и Чарлийз Терон.