С безпрецедентна премиера своя дебют направи първият трейлър на "Бързи и яростни 8". Семейството на Доминик Торето затвори Таймс Скуеър в Ню Йорк, за да покаже първи кадри от най-новия филм от поредицата, като сред присъстващите бяха звездите Вин Дизел, Скалата, Лудакрис и Мишел Родригез.

Първите кадри от новия филм, както и самият Вин Дизел, обещават нещо, за което със сигурност не сме подготвени – повече зрелище от всякога и едно разбито семейство. Доминик и Лети са по-щастливи от когато и да било, Браян и Миа са се оттеглили от този начин на живот, а останалата част от екипа е била оправдана и всички водят нормален живот. 

Тогава се появява мистериозна жена (носителката на "Оскар" Чарлийз Терон), която примамва Дом обратно в престъпния свят, от който той сякаш не може да избяга. А предателството към тези, които са най-близо до него, ще ги подложи на изпитания, както никога досега. 

От слънчевите брегове на Куба през улиците на Ню Йорк до заледените полета около арктическото Баренцово море – елитният екип ще прекоси половината земно кълбо, за да попречи на краен анархист да разруши света… и да доведе обратно вкъщи човека, който ги направи семейство.

През 2015-а "Бързи и яростни 7" пожъна небивал успех в боксофиса от над 1 милиард долара, нареждайки се на 6-о място сред най-гледаните филми на всички времена.

В "Бързи и яростни 8" редом до Вин Дизел ще видим Дуейн "Скалата" Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригез, Тайрийз Гибсън, Лудакрис, Натали Еманюел, Елза Патаки и Кърт Ръсел. Освен Терон, сред новите попълнения в поредицата са Скот Ийстууд и носителката на Оскар Хелън Мирън. Режисьор на Бързи и яростни 8 е Ф. Гари Грей, а продуценти – Нийл Х. Мориц, Майкъл Фотрел и Вин Дизел.

"Бързи и яростни 8" ще връхлети в кината, IMAX и 4DX на 14 април 2017 г.