От Юнивърсъл официално потвърдиха информацията, че кечистът Джон Сина ще участва в следващия филм от серията „Бързи и яростни“. Новината първо беше подсказана от Вин Дизел в Инстаграм.

През април звездата сподели видео, в което благодари на покойния Пол Уокър, че му е изпратил такъв чудесен човек. В последните секунди в кадър се появява Джон Сина, което веднага роди слух, че някогашният кечист ще се присъедини към екипа на филмите за преследвания с бързи коли.

Засега нямаме информация каква точно ще е ролята на Сина. Знае се само, че ще играе злодей.

Снимка: Getty Images

Освен новината за новото попълнение, беше потвърдено и друго – Дуейн Джонсън-Скалата няма да участва в деветия филм от поредицата „Бързи и яростни“. Скалата и Джон Сина бяха известни като врагове, докато участваха в предаването „Световна федерация по кеч“. И макар битките и конфликтите в шоуто да са изцяло по сценарий, наскоро Скалата призна, че двамата наистина не са се разбирали добре, дори зад кулисите на шоуто.

През 2018 г. Джон Сина сам пожела да участва в поредицата „Бързи и яростни“, специално за да е отново на една сцена със Скалата: „Бих се радвал на тази възможност. Това за мен ще е сбъдната мечта. Между нас определено има нещо, някаква химия, когато сме на една сцена“.

Тази година гледахме Дуейн Джонсън в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, където си партнираше с Джейсън Стейтъм.

Премиерата на новия филм от скоростната поредица е планирана за 22 май 2020 г., и за сега се знае, че в него ще участват освен Вин Дизел и Джон Сина също и Мишел Родригез, Джордана Брустър и Тайрийз Гибсън.