Виктория Капитонова посрещна своя 28-и рожден ден вкъщи в компанията на три свои приятелки, а след това излезе на вечеря със своето гадже, чието име не иска да разкрива. Той й е подарил дамска чанта.

Снимка: Личен архив

„Винаги аз избирам подаръка, за да няма ядове после“ – сподели Виктория пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

Голямото празнуване всъщност ще бъде в петък вечерта, когато Виктория е поканила и своите съратнички от първия сезон на "Ергенът" Дениз, Блага, ЛюсиГаби и Венета.

„За следващата година си пожелавам реализиране на всички мечти, като те са по-скоро в бизнес план. Засега не мисля за сватба, а и по принцип не искам да афиширам личния си живот“ – призна Виктория.

Снимка: Личен архив

През първите 7 години тя е празнувала рождените си дни вкъщи. След това в родния й град Чебоксари, Русия, се появява ресторант на световна верига за бързо хранене, където има детски кът за празненства.

Снимка: Личен архив

„Беше нещо ново и модерно да се празнува там. Имаше аниматор и беше много интересно. След 12-13-годишна възраст вече ходихме с приятелите по други заведения“ – разказа ни Виктория.

Най-хубавият й рожден ден е по време на студентските години, когато е за една седмица с родителите си в Дубай. Миналата година празникът също минава много добре, защото е ден след края на снимките на "Ергенът" и е в компанията на Дениз Хайрула.

Снимка: Личен архив

В момента пътуването до Русия е трудно и скъпо, но все пак Виктория е посетила родителите си през месец май. „Те си стоят у дома, защото могат да си позволят да не работят“ – споделя финалистката от "Ергенът".

Снимка: Личен архив

Тя вече има купени билети за посрещане на Нова година в чужбина, но засега дестинацията е тайна. Останалите снимки, които Виктория изпрати специално за LadyZone, можете да видите в галерията най-горе.