Представете си денят ви започне с оргазъм, вместо с ужасното пищене на алармата. Представете си сутрини, в които се будите с усмивка на лицето, секси и с удоволствие от събуждането на телефона.

Възможно е, ако си купите новата мания на пазара: вибраторът-аларма Little Rooster, който комбинира по чудесен начин вибратор и будилник - просто го поставите под бельото си, за да ви събуди с оргазъм. 

Веднъж програмирана, алармата на часовника ще ви събуди с приятно стимулиране в областта на клитора с дългата си пластмасова пръчка. Вместо със силен шум, вибрациите на “малкото петле” автоматично ще се увеличават, докато не се събудите и изключите.

Алармата има 27 безшумни степени на “тревожност”, функция за отлагането на събуждането и заключващ бутон при пътуване. Батерията е акумулаторна, а пластмасовата джаджа разполага с 1 година гаранция.

Можете да поръчате дребното устройство онлайн през сайта на британския производител срещу 69 лири (+ 7 лири за доставка). А 160 лева са нищожна инвестиция за усмихната сутрин до края на света!