Мелани: „Винаги съм си мечтала да бъда майка. Просто си го пожелах и то се случи.“

Венци Венц: „Първи нотки си спомням, че усетих към 23-та ми годишнина. Това е смисълът на играта. Правенето на пари и кариера няма да имат смисъл след време, това, което ще има смисъл един ден е семейството.“

Това споделиха певецът Венци Венц и половинката му Мелани в студиото на “Cool…T” за това кога са усетили, че искат да имат дете.

Малката Агуая се роди преди 5 месеца и е плод на любовта межди Венци Венц и 21-годишната Мелани, които са заедно от 2 години. Вижте във видеото какво разказаха младите родители за това как се запознават, как решават да станат родители, присъствал ли е Венци Венц на раждането, как са избрали името и защо малката Агуая е първото бебе, което на 2 месеца може да си каже името, сменя ли Венци Венц памперси и как си представят Агуая след 10 години.

„Тя има супер интелигентен, дълбок и мъдър поглед, а е бебе, което наистина всеки път ме кара да изпитвам възхита. Определено не сме от родителите, които ще имат болна амбиция тя да стане някакъв човек“, споделя изпълнителят и водещ в „Гласът на България“.

Цялото интервю с Венци Венц и Мелани може да видите тук