Съпругът на Луиза Григорова отпразнувал факта, че ще става баща с уиски и пури в 8:00 часа сутринта. Актрисата разказа забавния начин, по който му е съобщила новината, че ще става татко. 

Когато вижда двете чертички на теста си за бременност преди година, тя му изпраща снимка. По това време двамата са разделени, защото режисьорът Мартин Макариев е на снимки в Доминиканската република.

"При тях с оператора му, наш верен другар и бъдещ кръстник на Бран - Андрей, часът беше 8 сутринта, но това не им попречи да си поръчат бутилка и пури и да отпразнуват щастието! Защото, както казва баща ми “Работата няма да избяга”, но ей тези малкото моменти на пълно щастие, трябва да се отбелязват!", споделя актрисата в Инстаграма си.

 

Луиза Григорова стана майка на 28 септември 2020 година, като роди в един и същи ден с най-добрата си приятелка Весела Бабинова. 

 

Актрисата сподели още, че бременността я е променила изцяло.  

 

"Аз сякаш за секунда станах друга. Започнах да мисля, да ходя, да дишам дори за него и само за НЕГО! И до днес, и предполагам завинаги."

Изминалата година, след като е разбрала, че ще става майка, тя определи като "пълна с най-много смисъл, вяра, любов, радост и накрая - с едно съвършенство". 

"Обичам ви, мои мили момчета!" - допълни тя емоционалния си пост. 

Луиза Гигорова показа снимка с малкия си син Бран съвсем скоро. Допреди това само загатваше как изглежда той с кадри, на които беше в гръб, в количка, слинг и т.н.