"Много дълго се чудих кои пет снимки да избера от своя личен Инстаграм, защото съм привърженик по-скоро на това да изживявам моментите, отколкото да си губя времето в снимането им", каза Поли Гергушева, водеща на късната емисия новини на bTV, по време на гостуването си в рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм".

Поли Гергушева започна разказа си с един от най-съкровенните моменти в нейния живот - фотосесията, свързана с бременността й. Тогава тя е бременна в средата на осмия месец, но както самата казва: "Изобщо не ми личеше, изпъкването на коремчето се случи буквално в деветия месец".

Снимка: Евгений Милов

Поли сподели и за една от първите професионални фотосесии, които някога е правила - тогава тя е на 19 години, като й предстои да бъде участничка в конкурса "Мис България".

Снимка: Евгений Милов

"Това е моята сбъданата мечта - вече като водещ на bTV Новините" - сподели Поли за своята първа снимка като водеща на късната емисия новини на bTV.

Кадър в Инстаграм профила на световноизвестния модел Емили Ратайковски пък провокира Поли да направи своя снимка и да покаже как изглежда след раждането.

Снимка: Евгений Милов

Какво още показа и сподели Поли Гергушева? Вижте във видеото най-горе.

Снимка: Евгений Милов

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.