Без значение колко години са били заедно, някои възрастни двойки все още се наслаждават на умилителни романтични жестове. Вълнуващо е да гледаш как един възрастен мъж показва любовта си към жената, с която е прекарал почти целия си живот. Един от най-трогателните моменти, които сме виждали напоследък, е с любящ 102-годишен съпруг, който посещава жена си в болницата.

В клип, споделен от Good News Movement, преданият съпруг се появява на вратата и реагира развълнувано, когато медицински служител, който му помага да се придвижва, го насочва към любовта на живота му. Той върви бавно към нея, а тя го посреща с широка усмивка. След това съпругът, който носи превантивно маска на лицето си, целува жена си и грее от щастие, докато й подарява букет.

И изобщо не е нужно да чувате това, което двамата си казват, за да бъдете напълно запленени от трогателния момент, който се развива в болничната стая, пише още My Modern Met.

Въпреки че кадрите траят само няколко секунди, това е повече от достатъчно, за да видите, че любовта между двамата е дълбока и вечна. Дори престоят в болница не може да ги раздели – ако не друго, съпругът полага допълнителни усилия, за да покаже, че е до нея.

Изключително е да се види решимостта на мъжа да й донесе цветя, въпреки че се нуждае от помощ, за да ходи. И вероятно това е само един от хилядите чаровни моменти, които са оформили прекрасния им съвместен живот.