Памела Андерсън се снима във фотосесия за новия брой на американското издание на Elle. 56-годишният модел и актриса позира в снимки на модели от Aritzia на територията на дома си на остров Ванкувър в Канада.

В интервю за изданието Андерсън сподели, че след многогодишна пауза в кариерата си работи толкова усилено, колкото никога досега. Актрисата е ангажирана с няколко проекта едновременно: пише нов роман (обещава, че ще бъде "романтичен, секси, травматичен и забавен"), открива модни ревюта (като есенното шоу на Boss) и стана лице на есенната колекция Babaton на марката Aritzia.

"Работя по-усилено от всякога, въпреки че си мислех, че вече ми е време да се пенсионирам!", споделя звездата.

Идеята за фотосесията в делови костюм, консервативна рокля и обувки Памела заснема насред градински парцел.

"Помислих си, че това е чудесна комбинация, защото това вече е моят офис", казва тя.

Андерсън разкри защо е преминала от предишната си роля на ярка блондинка към по-естествена визия без грим. Тя каза, че в началото на кариерата си като модел не е имала възможност да избира как да изглежда и "просто се е съобразявал с това, което хората са й казвали да прави". Тя решава да се откаже от характерния си външен вид, след като гримьорката ѝ Алексис Вогел умира от рак на гърдата.

"Тя беше най-добрата. И оттогава просто чувствам, че без Алексис ми е по-добре без грим", каза тя.

Преди няколко години Памела Андерсън се завръща в родния си дом на брега на езерото в Ладисмит, където е прекарала детството и младостта си, и започва да води селски начин на живот. Тя прекарва по-голямата част от времето си с кучетата си, занимава се с градинарство, ремонти или консервиране на отглежданите от нея плодове и зеленчуци, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Памела Андерсън в следващото видео: