Памела Андерсън участва във фотосесия за списание WWD и даде интервю пред изданието, в което говори за живота в Канада и документалния филм за живота й. Тя се завърна в родната си Канада след турне в САЩ, за да представи документалния филм „Pamela: A Love Story“ на "Нетфликс" и мемоарите „Love, Pamela“. Моделката сподели, че сега се чувства свободна и щастлива.

„Веднага щом стъпя на канадска земя, усещам известно облекчение“, казва 55-годишната сексбомба след завръщането си у дома.

През последните няколко години звездата на „Плейбой” живее в малка къща на брега на езерото в Лейдисмит, където е прекарала детството и младостта си.

След пет брака Андерсън е необвързана за първи път от години и планира да се наслади напълно на усещането за свобода. След края на промоционалните турнета актрисата посвещава цялото си време на ремонт и градинарство. Тя води премерен живот в малък град с една улица и общува със съседи, които познават семейството й от поколения.

„Сега денят ми се върти около кучетата ми. Ставам много рано, пускам кучетата и ги храня, а какво ще направя след това зависи от това дали е лято, защото винаги работя в градината си. Ако е пролет или лято, засаждам, а ако е зима или есен - консервирам, правя туршии и готвя", споделя тя.

Що се отнася до творчеството, Памела отбелязва, че не е могла да вземе решение за издаването на документален филм и книга, докато е имала интимна връзка. За нея съпрузите и децата, както и тяхното мнение винаги са били на първо място.

„Бих се страхувал да разстроя някого, или да накарам някого да ревнува, или нещо подобно“, споделя тя.

Сега Андерсън е щастлива, че е успяла да сподели със света истинската си любовна история и творческо пътуване.

„Всеки ден се събуждам малко по-щастлива“, казва звездата от „Спасители на плажа”.

"Просто никога не съм мислила, че ще имам шанс да направя това. Мислех, че моето наследство ще бъде червен бански костюм и розова пухкава шапка (детайли от нейния емблематичен образ – бел. ред.), и никой никога няма да разбере през какво съм преминала, какво съм преодоляла и как съм събрала всичко това във формата на творчески арт проект.

На 31 януари се състоя премиерата на документалния филм "Pamela: A Love Story". Памела присъства на събитието със синовете Брандън и Дилън от бившия си съпруг Томи Лий, когото нарича единствената любов в живота си. Най-големият син Андерсън също продуцира филма и помага на майка си да разкаже историята си.

Вижте повече за Памела Андерсън в следващото видео: