Памела Андерсън поема контрола над "собствената си житейска история" в документален филм за живота ѝ, който излиза по "Нетфликс" на 31 януари.

55-годишната сексбомба от "Спасители на плажа" наскоро беше обект на минисериал за скандалната ѝ секс касета.

Снимка: Getty Images

Сега едрогърдата блондинка предава собствената си гледна точка по "Нетфликс" в документален филм, наречен „Pamela, A Love Story“, чийто трейлър може да гледате по-долу:

Документалният филм на "Нетфликс" е планиран да излезе на екран в същия ден като мемоарната й книга „Love, Pamela“. В нея също става въпрос за секс касетата, която е направила с първия си съпруг Томи Лий от рок бандата „Motley Crue“.

Снимка: Getty Images

Историята на касетата наскоро беше драматизирана в минисериала „Pam And Tommy“ с участието на Лили Джеймс и любимеца от "Аз, Тоня" Себастиан Стан.

В трейлъра на документалния филм се вижда откъс от кадър, в който Руби Уакс я пита: "Искаш ли да бъдеш сериозна актриса?", а Памела отговаря: "Аз съм сериозна актриса!", което предизвиква смях.

В друг откъс тя е видяна за кратко да играе гостуващата роля на прекрасната баба Хедър Библоу в "Бавачката" с Фран Дрешър в главната роля.

„Трябваше да направя кариера от парчетата, които останаха, но аз не съм девойка в беда. Поставих се в безумни ситуации и оцелях след тях“, казва Памела с глас зад кадър.

След шест неуспешни брака с петима бивши съпрузи, във филма Памела хвърля светлина и върху любовния си живот, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Памела Андерсън в следващото видео: