Ако всяка статия, която сме написали в LadyZone.bg през последните 4 години беше човек, то сайтът ни щеше да е град, голям колкото Харманли – с население 19 818 жители. Всеки от тях е уникален по своему, интересен, със собствен характер и харизма.

По случай четвъртия ни рожден ден решихме да направим класация на най-четените ни материали – да проверим какво сте чели най-много и да се позабавляваме заедно, връщайки времето назад. Готови?

Започваме с № 10 – позиция, която отредихте на най-красивото дете Кристина Пименова. Смятаме, че Криси успя да ви плени с дългата руса коса, бездънните сини очи и порцелановата си кожа. Освен да бъде модел, тя се занимава и с художествена гимнастика. Изобщо дете, на което да се възхищаваш! Припомнете си как изглежда руската девойка, родена в Париж:

 

Оценяваме факта, че нашите читателки се интересуват от всичко, което би направило празникa им по-шарен, весел и красив. Ето затова не спираме да споделяме с вас малки трикчета, с които се постига голям ефект. Като например боядисване на яйца за Великден с помощта на маргарин – един материал, който заема достойно позиция №9:



Винаги сме смятали, че нашите читателки са най-красивите и обичат да се грижат за външния си вид. Ето затова материал №8 във вашата класация е една преинтересна статия за една от чудодейните маски за коса – тази с тривитаминол. Вижте я отново, а може и да я пробвате:



Нашето си е наше и си е най-красиво! Това е безспорно особено когато става дума за Ивет Лалова – най-красивата и бърза бяла жена на планетата! Сватбата й с нейния колега Симоне Колио предизвика любопитството ви. Признаваме си, че и ние бяхме нетърпеливи да видим роклята, грима, прическата и всичко около най-щастливия ден на нашата топ спринтьорка. Ако сте забравили как изглеждаше Ивет в сватбения си ден, припомнете си сега:

 

Роклите, обувките, чантите, бижутата и въобще всичко, което може да спре дъха на една жена за части от секундата – разбира се, че и подобен материал влиза във вашето полезрение, което не пропуска нищо. Материалът за най-красивите рокли на Оскарите тази година заслужено намира място в топ 10 под №6. Затаете дъх и си припомнете коя беше най-стилната знаменитост в края на февруари:

 

Добрата домакиня намира време за всичко – от готвенето до чистенето и пускането на пералня. Да не забравяме и превръщането на апартамента или къщата в истински дом. Ето затова не спираме да ви даваме нови и нови идеи как да обзаведете всяко кътче от него, за да се чувствате уютно и комфортно. Най-четеният материал в тази категория (и под №5 в нашата/ваша класация) е този, в който ви представяме 30 начина да декорирате малкия си балкон. Припомнете си ги:

 

Знаем колко харесвахте героинята на Хазал Кая от турския сериал „Огледален свят” – Ферия. Но този филм свърши, а Ферия я няма. Но затова пък всички, които харесват актрисата, ще могат да я гледат в новите филми, в които се снима тя и да следят кариерата й, която в момента бележи своя връх. Вижте какви емоции споделихте с нас след края на втория сезон на „Огледален свят”:

 

Всички обичаме да се забавляваме, а когато забавлението е качествено, няма какво повече да кажем освен да се позабавляваме отново с най-смешните оптически измами, които попаднаха в топ 3 на най-четените материали в LadyZone.bg:

 

Готови ли сте за пътешествие? А за магични места? А за целия свят? А за втория най-четен материал в сайта ни? Ето го:

 

Да, и ние много обичаме всички лица на bTV, които неуморно ни съобщават новини и винаги се намират на най-важните места, за да ни съобщят какво се случва в момента. Но още повече ни допадат те като деца още преди да хванат микрофон в ръката и да застанат пред камерите и прожекторите... всъщност още преди да знаят какво изобщо ще работят един ден. Да ги видим пак: